Bestellen bij Prikkabel LED

Als u alle producten die u wilt bestellen in de winkelwagen heeft geplaatst, dan kunt u direct afrekenen via de website met bijvoorbeeld iDeal of Bancontact / Mister Cash. Als u rechtstreeks via onze website de betaling doet, dan wordt de betaling verwerkt door Buckaroo. Buckaroo is een professionele betaaldienst die er voor zorgt dat uw betaling veilig verloopt. Als uw betaling voor 20:45u bij ons binnen is, dan worden de producten dezelfde werkdag nog verzonden. U krijgt uw producten dan de volgende dag geleverd. Indien het verzendadres in België is, dan staat de deadline op 14:45u om uw bestelling de volgende dag in huis te hebben.

U kunt er ook voor kiezen om per bankoverschrijving uw betaling te doen. U krijgt dan per e-mail van Buckaroo een betalingsverzoek. Houdt u er rekening mee dat een bankoverschrijving gemiddeld 1-2 werkdagen in beslag neemt. Als u haast heeft met uw bestelling, dan kunt u beter rechtstreeks via de website uw betaling voldoen.

U kunt er ook voor kiezen om een offerteaanvraag te doen. In dat geval kiest u bij het afronden van de order voor ‘offerteaanvraag’ in plaats van ‘betalen’. U krijgt per e-mail een overzicht van uw aanvraag, zoals u deze op de website heeft samengesteld. Binnen 24 uur krijgt u van ons een offerte op maat met een eventuele korting. Als u vervolgens over wilt gaan tot bestellen, dan krijgt u van ons de factuur gemaild.

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon op 085-2500468.

We kijken uit naar uw bestelling!

Team PrikkabelLED.nl

Prikkabel led bestellen
Onze adresgegevens

Prikkabelled.nl is onderdeel van
Orange Technology Group, specialist op het gebied van LED verlichting.

+31 85 2500 468

Magazijn Nederland
Ingenieur Hanlostraat 15
7547 RD Enschede

Postbus Nederland
Postbus 33
8000 AA Zwolle