Waarom kiezen voor een gekleurde gloeilamp?

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om uw tuin of uw partytent van een beetje extra sfeer te voorzien? Wilt u graag gebruikmaken van een klassieke kerstverlichting die de sfeer van vroeger een beetje terug tot leven brengt?

In al deze gevallen kan het goed zijn om te kiezen voor het gebruik van een gekleurde gloeilamp! Door gebruik te maken van een dergelijke gloeilamp kunt u zelf bepalen welke kleur u geeft aan uw verlichting en dat terwijl een mogelijk defect steeds zeer efficiënt kan worden opgelost.

Kijk voor het complete assortiment op onze productpagina
Gekleurde Gloeilamp

Prikkabels, ook geschikt voor gekleurde gloeilamp

De prikkabels die door ons aan onze klanten te koop worden aangeboden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van een prikkabel met een lengte van 10, 20 of 50 meter, maar wat extra mooi is, is dat u geheel zelf kunt bepalen van welke lampen u gebruik gaat maken. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van een extra energiezuinige LED lamp, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor een witte of gekleurde gloeilampen. Zoals eerder op deze pagina wel reeds aangegeven is het van cruciaal belang om rekening te houden met het verschil op vlak van energieverbruik. Daar waar onze LED lampen slechts over een verbruik van 1 watt beschikken is dat bij een witte of gekleurde gloeilampen nog altijd 15 watt. Dit zorgt voor een aanzienlijk grotere bijdrage aan uw energiefactuur.

Voordelen van een gekleurde gloeilampen

Nog steeds kiezen heel veel mensen er voor om voor hun feestverlichting gebruik te maken van gekleurde gloeilampen. Dat is op het eerste zicht ook niet zo vreemd, want jarenlang werden deze lampen veelvuldig toegepast en dat zonder probleem. Daarnaast is een gekleurde gloeilamp hedendaags nog altijd aanzienlijk voordeliger in aankoop in vergelijking met bijvoorbeeld een LED lamp. In de meeste gevallen dient u bij de aankoop van een prikkabel een keuze te maken tussen de twee bestaande mogelijkheden, namelijk het gebruik van een gekleurde gloeilampen of het gebruik van een gekleurde LED lamp. Bij ons is dat niet het geval. Onze prikkabels bieden u de mogelijkheid om beiden aan te sluiten waardoor u geen rekening dient te houden met een extra aankoop.

Nadelen van een gekleurde gloeilampen

Een gekleurde gloeilamp is zeer veilig in gebruik en kan een mooie hoeveelheid licht produceren, maar er is ook een niet onbelangrijk nadeel aan verbonden. Vandaag de dag is het voor de meeste mensen en bedrijven namelijk van groot belang geworden om te kunnen besparen op de kostprijs van hun energiefactuur. Dit kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van energiebesparende voorwerpen en toestellen, maar daar horen gekleurde gloeilampen jammer genoeg niet bij. Hoewel deze lampen voordeliger zijn in aankoop gaan ze veel minder lang mee dan LED lampen en daar komt bij dat ze ook over een structureel hoger verbruik beschikken. Een gekleurde gloeilamp verbruikt immers 15 watt terwijl dat bij onze LED lamp amper 1 watt is. Dit is een groot verschil welke zich op termijn zeker en vast zal laten voelen in uw energiefactuur.

Gekleurde LED gloeilampen

Bent u op zoek naar een gekleurde gloeilamp? Waarom bent u op zoek naar een gekleurde gloeilamp? Immers, door de opmars van LED verlichting kunt u de gekleurde gloeilamp heel goed vervangen door de meer energiezuinige LED gloeilampen. De gloeilampen gaven hun kleuren door de kleur van de kap. Het voordeel van LED is dat de LED diode zelf een bepaalde kleur kan uitstralen. Dus als u een rode LED lamp besteld, dan is zowel de kap rood als de lichtkleur die de LEDs uitstralen. Hierdoor komen de kleuren veel beter tot zijn recht. Zodoende adviseren we u dan ook om de gekleurde gloeilamp te vergeten en over te stappen op LED verlichting.

Naast de kleuren die mooier uitkomen met LED werken we ook graag nog even het energiezuinige argument voor u uit. Met onze LED lampen verbruikt u maar liefst 8 keer minder energie dan bij de gekleurde gloeilamp. Alleen al met de energiebesparing heeft u de aanschaf van de LED lampen binnen korte tijd terugverdiend. Bent u nog niet overtuigd? Bedenk dan eens hoe vaak de gekleurde gloeilampen kapot gaan tijdens transport of tijdens normaal gebruik. De gloeilamp is een prachtige uitvinding, maar in deze tijd niet meer relevant. Met onze LED lampen met plastic kap heeft een stootvast product te pakken met een lange levensduur. Ervaar nu zelf het prachtige lichteffect van onze lampen en plaats een (proef)bestelling.