Gekleurde LED verlichting: felle en warme kleuren

Tijdens een feest bent u verschillende soorten licht gewend. Ieder feestje vereist immers een geheel eigen sfeer. Licht is daar een belangrijk onderdeel van. Led verlichting is een goede vervanger van de gloeilamp, zowel op het vlak van energiebesparing, maar ook op het gebied van sfeerverlichting.

LED staat voor Light Emitted Diode. Led is een energiezuinige soort verlichting welke we ook prima als feestverlichting kunnen inzetten. Daar komt natuurlijk ook gekleurde led verlichting bij kijken. Want wat is een feestje zonder wat kleur? Afhankelijk van het type feest en een eventueel thema zijn er verschillende soorten gekleurde led verlichting verkrijgbaar. Denk aan standaard witte verlichting, maar ook rode, oranje, blauwe en groene led lampen. Felle kleuren, warme kleuren, gekleurde led verlichting biedt voor een ieder wat wils.

Kijk voor het complete assortiment op onze productpagina

Verschillende soorten led verlichting

Er zijn een heleboel verschillende soorten led verlichting, maar vrijwel allemaal bieden de optie tot gekleurde led verlichting. Of u nu rode, roze of gele led verlichting zoekt. Iedere speciaalzaak, partyverhuur, feestwinkel en/ of drive-in show heeft deze verlichting vast en zeker voor u beschikbaar.

Voor feesten en partijen wordt gekleurde led verlichting voornamelijk als prikkabel led lamp geleverd. Dat wil zeggen dat het snoer van de prikkabel zo is gemaakt dat u de lampen in de fitting draait en de fittingen werden vroeger altijd op de kabel geprikt. De prikkabel is gemaakt van een stevig rubber en door een speciale aansluiting op de fitting is de kabel spatwaterdicht. Dat maakt het natuurlijk perfect voor het gebruik in de tuin, partytent of andere toepassingen waarbij spatwaterdichte feestverlichting uitkomst biedt.

Hieronder zetten we een aantal verschillende soorten led verlichting nog even voor u op:
• led kogellampen
• led strips
• Dimbare led-lampen
• led bouwlampen
• led TL-lampen
• led paneel
• led buitenverlichting
• etc.

Gele LED lampen

Combineren

LED is een van de leukste en meest goedkope vormen van verlichting welke vandaag de dag te koop is. Het combineren van gekleurde led verlichting is niet alleen leuk voor feesten, maar is ook erg leuk om mee te spelen en te combineren. Led is namelijk op een bepaalde manier te programmeren waardoor gekleurde led verlichting in bepaalde combinaties kan oplichten, knipperen of op de maat van de muziek effecten geeft. Erg leuk om mee te experimenteren én combineren!

Lees de informatie op deze pagina nog eens op uw gemak door op een moment waarop u mogelijk geen verbinding heeft met internet

Download hier de tekst in pdf formaat

Titel