Gekleurde ledlampen voor iedere gelegenheid

Gekleurde gloeilampen voor iedere gelegenheid kunt u kopen bij onze winkel. Gekleurde ledlampen worden onder andere gebruikt voor feestverlichting en worden dan bevestigd in een zogenaamde prikkabel. Gekleurde ledlampen komen ook wel eens voor in sfeerlampen. Meer te weten komen over wat de voordelen zijn van Gekleurde gloeilampen en waarom honderden Nederlanders LED boven gloeilampen verkiezen? U kunt het hieronder lezen. De voordelen op een rijtje:

• Wanneer u gekleurde gloeilampen verkiest boven gloeilampen kunt u genieten van een aantal voordelen. Eén van die voordelen is dat gekleurde gloeilampen uitermate energiezuinig zijn. Dit ziet u terug in het verbruik. Een gloeilamp verbruikt maar liefst 15x meer dan LED. Dit betekent dat uw gekleurde led lampen maar liefst 15 keer langer meegaan dan gloeilampen en andere lampen.

• LED lampen zijn schok- en trilbestendig. Deze lampen kunnen dus echt tegen een stootje. Daarom worden ze ook vaak gebruikt als kerstversiering in de buitenlucht. Gekleurde lampen zijn dus niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens bestand tegen een laag aantal trillingen en schokken.

• Met onze verlichting maakt u van ieder feest of gelegenheid iets bijzonders. U kunt onze prikkabels met uw gekleurde lampen bijvoorbeeld ophangen in bomen. Het enige wat u nodig heeft is een verlengsnoer wat lang genoeg is en u kunt uw feest officieel van start laten gaan. Wanneer de avond valt zorgen de gekleurde ledlampen voor een magisch effect: kleuren lijken te dansen wanneer het feest tot leven komt.

• U kunt gekleurde led lampen gebruiken in prikkabels die we ook verkopen. Deze kabels zijn gemaakt van rubber en hebben 1 of twee fittingen per meter waar u de lampen in kunt draaien. Leuk voor zowel binnen en buiten (en voor feestjes, natuurlijk!). U kunt onder andere groene, roze, blauwe en andere lampen in ons assortiment vinden. Al deze E27 verlichting is geschikt voor de prikkabels die we ook verkopen. Zo weet u zeker dat alles bij elkaar past en werkt.

• Door te winkelen bij ons vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Onze website is immers ontworpen met de klant in gedachten, dus hij is lekker overzichtelijk. We hebben verschillende gekleurde lampen die we u met trots mogen aanbieden, dus neem eens een kijkje in ons assortiment en vind de LED lampen en andere producten waar u naar op zoek bent!

Kortom: met gekleurde ledlampen zorgt u er voor dat het feest op gang komt. Deze lampen zorgen voor sfeer en verlichting. Hebt u vragen over de lampen, prikkabels of andere LED producten in ons assortiment? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen via de klantenservice. We beantwoorden graag wat voor vragen u dan ook heeft over onze producten. De klant is bij onze winkel nog steeds koning!