LED kogellampen veroveren de markt

LED verlichting heeft een aantal jaren geleden een hele hoop punten op de markt veroverd. Waar eerst de gloeilamp en daarna de spaarlamp het voor het zeggen had in ieder huis nemen de :LED lampjes het in huizen, kantoren en op feesten over. LED verlichting is klein, compact, aanpasbaar en gebruikt heel weinig energie in verhouding tot andere lichtbronnen. Waarom zou u voor LED verlichting kiezen? Hieronder hebben we twee van de belangrijkste redenen opgesomd:

• LED gaat lang mee
• LED verbruikt zeer weinig energie

Er zijn verschillende soorten led verlichting. Denk aan led kogellampen, ledstrips en natuurlijk gekleurde led verlichting zoals rode, roze of gele led verlichting.

Kijk voor het complete assortiment op onze productpagina
Rode LED lampen

Verschillende soorten led verlichting

Er zijn een hele hoop verschillende soorten led verlichting verkrijgbaar. We hebben hier een aantal voorbeelden

Led kogellampen

prikkabel lampen zijn er net als vrijwel alle andere led varianten, in verschillende varianten verkrijgbaar. Led kogellampen zijn bijvoorbeeld in de vorm van een transparante plastic kap te vinden welke warm licht uitstralen en daardoor een heerlijke warme sfeer realiseren. Perfect voor buiten of tijdens een feest waarbij een warme sfeer voor extra gezelligheid zorgt. Verder zijn er nog kogellampen welke mat of gekleurd licht geven.

Het is belangrijk dat u goed naar de vorm van prikkabel lampen kijkt en daaruit een goede keuze maakt van het aanbod van de verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld kogellampen met een luxe gouden uitstraling, maar ook ouderwetse lampen welke zijn voorzien van een bajonet fitting.

Led strips

Deze strips zijn flexibel, lang, kort en verschillend. Dat maakt led strips perfect voor binnenshuis, denk aan decoratie voor in de slaapkamer als sfeerverlichting, in de keuken als achtergrondverlichting of als computer verlichting. De strips zijn voorzien van een plakstrip aan de achterzijde zodat deze eenvoudig bevestigd kunnen worden.

Led bouwlampen

Traditionele bouwlampen gebruiken veel energie, dit omdat ze voor veel licht moeten zorgen. Bouwlampen zorgen voor de verlichting van muren, objecten en huizen. Deze bouwlampen zorgen ook voor veel licht, maar tegen een fractie van de verbruikte energie. Ideaal voor tijdens het klussen of als u wat extra licht nodig hebt in de tuin of garage.

Lees de informatie op deze pagina nog eens op uw gemak door op een moment waarop u mogelijk geen verbinding heeft met internet

Download hier de tekst in pdf formaat