Gekleurde gloeilampen, ideaal als feestverlichting

Tegenwoordig lijken gekleurde gloeilampen haast populairder dan ooit tevoren. Dat is vooral te wijten aan het feit dat ze veel minder hoeven te verbruiken dan vroeger en daarnaast gaan ze ook veel minder vaak stuk waardoor ze minder snel aan vervanging toe zijn.

Daar komt uiteraard ook nog eens bij dat gekleurde lampen voor tal van verschillende doeleinden ingezet kunnen worden. U kunt ze namelijk niet alleen gebruiken als feestverlichting en partytent verlichting, maar ook als kerstverlichting is het gebruik van de lampjes een absolute aanrader. Ze zijn energiezuinig, kunnen tegen een stootje en daarnaast zijn ze ook nog eens zeer betaalbaar in aankoop!

Gloeilamp versus LED verlichting

Wanneer u vandaag de dag van plan bent om gekleurde gloeilampen aan te kopen zult u een afweging willen maken tussen de klassieke gloeilamp en LED lampjes. Wij hebben er doelbewust voor gekozen om gebruik te maken van LED verlichting en we weten waarom. In vergelijking met de klassieke gloeilamp zijn onze LED lichtjes namelijk veel energiezuiniger. De gekleurde lampen hebben bij ons dan ook slechts een verbruik van 1 watt terwijl u bij een gloeilamp rekening dient te houden met een verbruik van 15 watt. Dat is behoorlijk wat meer en dat voelt u aan uw energiefactuur. Het aanbod aan kleuren is daarnaast min of meer gelijk en ook de lichtwaarde van LED verlichting is tegenwoordig meer dan behoorlijk. Dit alles zorgt er voor dat u voor uw gekleurde gloeilampen vandaag de dag maar beter kunt kiezen voor LED verlichting. Het is misschien iets duurder, maar ze gaan veel langer mee en daarnaast is het energieverbruik nagenoeg verwaarloosbaar.

De toepassingen van gekleurde lampen

Gekleurde lampen kunnen eigenlijk op tal van verschillende manieren worden toegepast. In eerste instantie kunt u ze gebruiken als vaste verlichting. Steeds meer mensen vinden het een beetje saai ogen wanneer ze overal in en rond het huis gebruikmaken van de klassieke witte verlichting. In dit geval kunnen gekleurde gloeilampen de perfecte oplossing bieden. Hierdoor kunt u op bepaalde plaatsen in huis een beetje extra sfeer creëren of kunt u een bepaalde ruimte van net dat tikkeltje extra voorzien. Anderzijds kunnen ze eveneens verwerkt worden in prikkabels waardoor ze kunnen worden opgehangen en gebruikt kunnen worden als feest- of kerstverlichting. Hierdoor voorziet u, uw huis meteen van wat extra sfeer en dat zonder dat het u veel geld hoeft te kosten.

Extra sfeer door gekleurde lampen

De toepassingen die we kunnen toeschrijven aan gekleurde gloeilampen zijn in principe haast eindeloos. Zoals op deze pagina reeds stond te lezen kunnen ze namelijk gebruikt worden als sfeerverlichting, maar daarnaast komen ze ook de veiligheid ten goede. Op deze manier slaat u dus twee vliegen in één klap. Wanneer u een feest geeft of wanneer u gebruik wenst te maken van kerstverlichting, dan zult u namelijk niet alleen willen dat er een bepaalde sfeer wordt gecreëerd, daarnaast zult u ook een beetje licht willen brengen in de duisternis, wel dat is door gebruik te maken van onze gloeigekleurde lampen absoluut geen enkel probleem!

LED prikkabel gekleurde lampen

U wilt een LED prikkabel met gekleurde gloeilampen? Goed nieuws, u bent beland op de site van een van de grootste leveranciers in Nederland van gekleurde prikkabel LED lampen. Het snoer in de prikkabels is van koper en de prikkabel zelf is gemaakt van rubber. De titel LED prikkabel kan daardoor verwarrend zijn. Wat een prikkabel tot een LED prikkabel maakt zijn de LED lampen die in de fittingen van de prikkabel kunnen worden geschroefd. Op deze website kunt u zowel de prikkabel als de gekleurde LED lampen bestellen. Stel daarmee zelf uw LED prikkabel met gekleurde gloeilampen samen.

Graag sommen we nog even kort op waarom wij denken dat onze LED prikkabel gekleurde lampen een goede aankoop zijn. Ze zijn scherp geprijsd. Ze verbruiken ontzettend weinig energie en ontlasten zo het milieu en uw portomonnee. Ook zijn ze schokbestendig. Dat komt niet alleen omdat LEDs vanuit zichzelf niet erg kwetsbaar voor schokken, maar ook omdat de kap van de lamp gemaakt is van plastic. Mocht u dus aan het pingpongen zijn geslagen en u heeft geen pingpongballetje meer tot uw beschikking. Draai dan de kap van onze prikkabel LED lampen en u kunt zo weer verder met uw wedstrijd. Weet u nog meer dingen waar onze gekleurde prikkabel lampen goed voor gebruikt kunnen worden, laat het ons dan weten. We zijn benieuwd naar uw vindingrijkheid en staan open voor uw suggesties.

Klik hier voor ons complete assortiment lampen