Over Prikkabel LED

PrikkabelLED, al meer dan 8 jaar een begrip op het gebied van prikkabels en LED lampen.

Voordelen van onze LED lampen: door de onbreekbare kap kunt u de lampen in de fittingen laten bij vervoer, ideale vervanging van traditionele gloeilampen, duurzaam en kleurrijk. Wij hebben kwaliteit op één staan. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot de grootste prikkabel leverancier van de Benelux. Zowel consumenten, verhuurbedrijven als horecazaken behoren al jaren tot onze trouwe afnemers.

Prikkabelled.nl is een onderdeel van Orange Technology Group, specialist op het gebied van LED verlichting. Orange Technology Group richt zich op de levering van voornamelijk LED verlichting in Europa, met als voornaamste markten Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door onze strikte kwaliteitsinspecties. Bij bestellingen vanaf 5000 lampen per type kunnen we ook lampen op maat produceren.

Gemixte LED verlichting

Voor vragen over de producten op deze website of over de laatste ontwikkelingen rondom LED verlichting, kunt u contact met ons opnemen. Ook met specifieke LED aanvragen wordt u uitgenodigd contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

team_foto