Partytent verlichting

Wilt u graag meer licht en wellicht ook wat meer sfeer in uw partytent realiseren? Dan kunt u dit het beste doen met prikkabel lampen. Deze LED lampen zijn te vinden in diverse soorten, maten en kleuren. Denk aan simpele lichtbollen tot hele lange lichtslangen allemaal verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en met verschillende type verlichting. Zoals led of standaard gloeilampen. Licht is er genoeg, maar voor welke soort kiest u?

Voordelen van partytent verlichting

Een van de grootste voordelen van partytent verlichting is dat het de partytent van haar kille imago af helpt. Een natuurlijke sfeer of in elk geval een warmere sfeer realiseren is het doel van partytent verlichting. De beste mogelijkheid die u heeft op een effectieve verlichting van de tent is door gebruik te maken van led verlichting. Led biedt naast de voorziening van licht ook nog een ander voordeel. U bespaart namelijk aanzienlijk op uw energiekosten omdat led heel weinig energie verbruikt. Zeker ten opzichte van halogeen en gloeilampen. Een win-win situatie voor iedere wens naar sfeerverlichting. Wanneer u een feest organiseert scheelt dat in de kosten en het doet niet af aan de gerealiseerde sfeer. Daarnaast produceert led veel minder warmte dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Hierdoor is er minder kans op brand of op gaten in het doek van de partytent, maar geeft het ook geen benauwde sfeer wat nog wel eens wil gebeuren als er veel mensen aanwezig zijn en gloeilampen extra warmte in de omgeving verspreiden.

Partytent verlichting kopen of huren

Omdat u wellicht niet ieder weekend een feest geeft, tenzij u natuurlijk een bedrijf hebt dat anderen voorziet in deze behoefte, heeft u mogelijk geen belang bij het kopen van partytent verlichting. Om die reden zijn bedrijven als drive-in shows en partyverhuurbedrijven beschikbaar om u aan de nodige verlichting te helpen. Wanneer u gaat kopen dan zit u natuurlijk aan de aankoop vast en kunt u, indien u de verlichting weer gaat verkopen, er niet voor krijgen wat u ervoor heeft betaald. Dat is een groot nadeel, maar een groot voordeel is dat u altijd kunt beschikken over de verlichting wanneer dit nodig is. U hoeft de partytent verlichting natuurlijk niet alleen maar in de partytent te gebruiken en ook niet alleen als er een feestje is. U wilt zelf ook wel eens buiten zitten met een beetje sfeerverlichting nietwaar?

Wanneer u gaat huren dan hoeft u zich niet druk te maken over het opruimen of opbergen ervan en u bent er na het opruimen ook daadwerkelijk vanaf. U betaalt eenmalig voor de huur ervan en kunt voor een volgende keer weer een bedrijf benaderen voor de wensen van dat moment. Huren geeft u de vrijheid om bepaalde soorten verlichting voor een bepaald thema te combineren, zónder grote investeringen in de aankoop van deze soorten verlichting. Toch heeft de komst van de LED lamp de markt flink op zijn kop gezet. We zien dat steeds meer particulieren en bedrijven die er vroeger voor kozen om te huren nu over gaan tot de aanschaf. De led lampen gaan namelijk niet stuk tijdens de opslag vanwege hun slagvastheid en de prijzen zijn zo scherp geworden vanwege de grote concurrentie die webshops bieden. Om te bepalen of u beter kunt huren of kopen stelt u uzelf de vraag. Heb ik de prikkabels vaker nodig of is het een eenmalig evenement?

Lees de informatie op deze pagina nog eens op uw gemak door op een moment waarop u mogelijk geen verbinding heeft met internet

Download hier de tekst in pdf formaat