Prikkabel feestverlichting

Wilt u de prikkabel LED als feestverlichting gebruiken dan heeft u exact de toepassing te pakken waarvoor de producten zijn geproduceerd. Staat u op het punt een feest te organiseren en bent hiervoor op zoek naar lampjes? Gelukkig bent u beland op onze website want de feestverlichting prikkabel LED lampen zijn hardlopers. Jaarlijks verkopen wij vele duizenden van deze lampen en we nodigen u uit om u aan te sluiten bij onze tevreden klantengroep.

Waarom zou u nu precies onze prikkabel LED feestverlichting gebruiken bij uw feest en geen andere lampen? Onze lampen beschikken over een plastic kap waardoor ze hufterproof zijn. Daar komt bij dat LEDs zelf niet gevoelig zijn voor schokken, dus u hoeft ook niet bang te zijn dat de LEDs zelf kapot gaan. Daarnaast hebben de LEDs een lange levensduur, waardoor u de lampen niet om het half jaar hoeft te vervangen.

Met trots verteld u later terug aan uw kinderen of kleinkinderen dat u vroeger lampen heeft gehad die af en toe kapot gingen. Volgende generaties zullen dat mogelijk niet eens meer mee gaan maken. Boven alles vinden wij altijd het beste argument om over te stappen op onze lampen het geweldige lichteffect dat ze creëren.

Klik hier voor ons volledige assortiment feestverlichting

Prikkabel feestverlichting: de ideale verlichting

Wanneer u een feestje organiseert dan heeft u van alles nodig. Van eten en drinken tot muziek en verlichting. Over dat laatste hebben wij het een en ander te vertellen. Want de meest ideale feestverlichting regelt u voor een prikkie.

Prikkabel feestverlichting

Een prikkabel wordt ook wel een priksnoer genoemd en is een stevige soort lichtsnoer van professionele kwaliteit in een platte vorm welke is voorzien van E27 fittingen die op vaste afstanden van elkaar zijn gemonteerd. De E27 fittingen zijn in principe op de rubberen kabel geprikt, maar eigenlijk gebeurt dat al niet meer. Vandaag de dag zijn prikkabels voornamelijk voorzien van fittingen welke zijn vastgegoten aan het snoer. Dit geeft een nog betere bescherming tegen water. De gemiddelde prikkabel feestverlichting geeft u de mogelijkheid om er led verlichting in te draaien zodat u niet alleen een leuke sfeer creëert, maar ook minder energie verbruikt. Win-win!

Als u ervoor kiest om een prikkabel te kopen of te huren dan kunt u het beste voor de meest professionele optie gaan. Ook al heeft u de verlichting alleen nodig voor een simpel feestje of voor in uw eigen tuin. Veiligheid staat voor alles en het is van groot belang dat er geen kortsluiting ontstaan door verkeerde apparatuur. Professionele rubberen kabels welke ook in de verhuur worden gebruikt bieden uitkomst. Wanneer u het niet altijd nodig heeft dan kunt u ook overwegen om de prikkabel feestverlichting te huren.

Huren of kopen

Prikkabel feestverlichting kunt u kopen of huren. Welke van de twee u kiest hangt natuurlijk af van hetgeen dat u nodig heeft. Heeft u met regelmaat een prikkabel nodig of heeft u slechts een keer per jaar of nog minder vaak een prikkabel nodig? Aan de hand van die vraag kunt u bepalen wat de meest logische keuze is.

Voor de meeste mensen is prikkabel feestverlichting kopen de meest logische oplossing. U heeft de kabels waarschijnlijk niet iedere dag nodig maar toch kan het stukken voordeliger zijn. Prikkabel huren kan erg praktisch zijn omdat u de kleuren kunt aanpassen op het thema van uw feest en heeft u meer kabels nodig voor een volgende keer? Dan kunt u natuurlijk een extra kabel met lampen huren. Wanneer u kabels koopt dan zit u natuurlijk vast aan het aantal dat u bezit en als u deze op een gegeven moment wilt verkopen, dan krijgt u vaak een groot deel van de aanschafwaarde toe. Prikkabels dalen namelijk niet snel in waarde. Wel moet u ruimte hebben om de spullen op te bergen. En kabels nemen vrij veel ruimte in beslag.

De mogelijkheid om te huren geeft veel meer variatie en daarmee meer opties dan wanneer u ervoor kiest om de prikkabel feestverlichting te kopen. Toch zorgt de hoge restwaarde van een aangeschafte prikkabel in combinatie met de goedkope aanschafwaarde ervoor dat de meeste klanten de spullen zelf aan willen schaffen.

Overweeg de twee opties die u heeft en ga natuurlijk voor de optie welke u het meeste waar voor uw geld geeft.

Lees de informatie op deze pagina nog eens op uw gemak door op een moment waarop u mogelijk geen verbinding heeft met internet

Download hier de tekst in pdf formaat