Prikkabel fitting

Wanneer u wenst over te gaan tot de aankoop van prikkabels zult u er uiteraard zeker van willen zijn dat deze beschikken over een passende fitting. De prikkabel fitting ligt bij ons altijd in lijn met de lengte van de kabel. Met andere woorden, een kabel van 20 meter beschikt over 20 fittingen terwijl een kabel van 50 meter over 50 fittingen beschikt. Van hoe meer fittingen de prikkabel is voorzien, des te meer verlichting er op kan worden toegepast. Voor grote projecten is het omwille van deze reden dan ook altijd aan te raden om gebruik te maken van een grotere prikkabel fitting.

Wat is een prikkabel fitting?

Veel mensen die voor het eerst gebruik willen maken van een prikkabel zijn zich niet goed bewust van wat prikkabel fittingen nu precies is. Wel, een dergelijke fitting zorgt er voor dat het mogelijk wordt om een bepaalde lamp aan te sluiten en dat is uiteraard wel de bedoeling. Door middel van een prikkabel fitting wordt het dan ook mogelijk gemaakt om gebruik te maken van een gloeilamp, maar u kunt eveneens kiezen voor het gebruik van LED verlichting. Voor welke van de verschillende mogelijkheden u kiest kunt u zelf beslissen. De prikkabels die u bij ons op de website kunt aankopen zijn immers altijd geschikt voor zowel gloeilampen als LED verlichting.

Prikkabel fitting bij lengte van 10 meter

Indien u er voor kiest om gebruik te maken van een prikkabel met een lengte van 10 meter, dan kunt u rekenen op één of twee prikkabel fittingen per meter. Dit wil zeggen dat u over in totaal 10 of 20 fittingen zult beschikken. Dit is ideaal voor de sfeervolle verlichting van een partytent, maar u kunt deze verlichting ook prima gebruiken als feestverlichting of bijvoorbeeld als kerstverlichting. Dit toont alvast de ongekende veelzijdigheid aan die zo typerend is voor het gebruik van een prikkabel voor uw verlichting. In ieder geval mag het duidelijk zijn, indien u er voor kiest om gebruik te maken van één van de prikkabels die wij aanbieden, dan kunt u niet alleen genieten van een zeer degelijke kwaliteit, daarnaast zijn alle prikkabels eveneens voorzien van een passende fitting.

Prikkabel fitting bij lengte van 50 meter

Voor grootschalige projecten kan het voorkomen dat een prikkabel fitting bij een lengte van 20 meter niet voldoet. In dat geval bieden we onze klanten bij OTGpro.com eveneens de mogelijkheid aan om te kiezen voor een lengte van 50 meter. In dit geval zijn de prikkabels eveneens voorzien van één fitting per meter of twee fittingen per meter waardoor er in totaal 50 of 100 aanwezig zijn. Dit zorgt er voor dat u ook bij grote ruimtes en te verlichten partytenten altijd zult kunnen rekenen op een passende verlichting. Daarbij kan er uiteraard eveneens voor worden gekozen om de prikkabel fittingen te voorzien van gloeilampen of LED verlichting. Op deze manier houdt u zelf de kostprijs in de hand en kunt u ook zelf bepalen hoe energiezuinig uw verlichting echt is.