Prikkabel huren

Wilt u graag prikkabels huren? Ook dat is mogelijk bij Prikkabelled.nl! Het voordeel van het huren van de prikkabels, is dat u erg flexibel bent. Wenst u mooie, warme sfeerverlichting te huren voor een tuinfeestje, maar heeft u de maand er na een prikkabel met gekleurde lampjes nodig? Dat is allemaal mogelijk. U kunt bij ons terecht voor prikkabels in verschillende afmetingen, welke allen geschikt zijn voor buitengebruik. Alle prikkabels die wij verhuren hebben een lengte van 25 meter en zijn voorzien van een stekker en contrastekker. Hierdoor bent u flexibel en kunt u zelf de keuze maken de prikkabels wel of niet met elkaar door te verbinden.

We kunnen voor u een passend voorstel op maat maken. We hebben daarvoor een aantal gegevens van u nodig:

Algemene gegevens:

Naam

E-mailadres (vereist):

Telefoonnummer:

Type event:

Datum event:

Aantal dagen event:

Te huren producten

Gewenste aantal prikkabels van 25 meter lengte per stuk:

Aantal lampen per meter (1, 2 of 3):

Gewenste lampjes:

gekleurde LED lampen mix: rood, groen, blauw, geel, oranje en roze0,7 Watt, transparant, 2000K, kleur van kaarslicht, EXTRA warm wit3 Watt, transparant, 2650K, kleur van kaarslicht, warm wit, DIMBAAR5 Watt, transparant, 2650K, kleur van de gloeilamp, warm witOf kies een prikkabel met lampen op maat en geef hiernaast zoveel mogelijk informatie: ...........

Optionele extra benodigdheden

Aantal professionele stekkerdozen met 15 meter snoer:

Aantal verlengsnoeren van 10 meter lengte:

Aantal verlengsnoeren van 20 meter lengte:

Overige opmerkingen:

Wanneer u de aanvraag heeft verstuurd door op de "OFFERTE AANVRAGEN" knop te klikken hieronder, dan krijgt u van één van onze medewerkers een offerte op maat toegestuurd. Na een akkoord en ontvangst van de (aan)betaling, worden de producten voor u gereserveerd. We zullen de producten ruim op tijd naar u toe zenden, zodat we niet op 1 dag afhankelijk zijn van de pakketdiensten. Tevens sturen we een retourlabel mee, zodat u na het gebruik van de prikkabels en de lampen, het geheel weer retour kunt sturen naar ons.

HUREN OF TOCH KOPEN?

Prikkabel kopen is voor veel mensen de meest ideale oplossing. U heeft de kabel waarschijnlijk niet iedere dag nodig, maar wanneer u met regelmaat prikkabels nodig heeft dan blijft kopen wellicht de beste optie. Prikkabel huren is ook mogelijk zodat u, zoals hierboven ook al even gezegd, de kleuren van de verlichting op het thema van het feest kunt aanpassen. Daarnaast kunt u ook meer prikkabels huren wanneer dit nodig is. De mogelijkheid om te huren geeft meer variatie en meer opties dan wanneer u ervoor kiest om de prikkabels te kopen. Want u heeft niet alleen de kabels nodig, u heeft ook de lampen nodig!
Overweeg welke optie het handigste is voor u en baseer uw keuzes op basis van uw wensen en eisen. Op die manier heeft u altijd de juiste kabels, verlichting én sfeer te pakken voor uw feest.

FEESTJE? PRIKKABEL HUREN BIEDT UITKOMST
Feestjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar wat is een feestje zonder de juiste verlichting? Juist! Een donkere boel. Dus om wat licht in de tent te brengen, dat ook nog eens minder stroom verbruikt, is er led-verlichting te koop en te huur.
De juiste verlichting heeft natuurlijk de juiste kabels nodig. Voor feesten en buiten gebruik van lampen worden voornamelijk prikkabels gebruikt. De prikkabel heeft zijn naam te danken aan het feit dat de fittingen min of meer op het rubberen snoer worden geprikt en deze kabel daardoor eenvoudig als feestverlichting is te gebruiken.

WAT IS LED-VERLICHTING?
Led is een afkorting voor Light Emitted Diode, een licht uitstralende diode. Led is voornamelijk een energiezuinig alternatief op de gloeilamp en zelfs spaarlamp. Vele spaarlampen van vandaag de dag worden al vervangen door led. We kunnen alle kanten op met led en we kunnen dit dus ook prima inzetten als feestverlichting, óók in combinatie met prikkabels. Een prikkabel huren voorzien van led behoort daarmee ook tot de mogelijkheden. Of u nu een feestje organiseert op het werk, in huis of op een andere locatie, priksnoeren kunt u overal gebruiken.
Met het warme witte licht van een prikkabel led lamp brengt u verrassend veel sfeer op ieder feest. Er zijn natuurlijk ook andere kleuren beschikbaar, de meeste speciaalzaken en feestverhuur zaken bieden naast witte lampen ook gekleurde lampen aan. Denk aan rood, oranje, groen, blauw, geel of roze led lampen. Een prikkabel huren met dergelijke lampen is met name erg makkelijk omdat u de kleur aan het thema van het feest kunt aanpassen. Wanneer u de prikkabel koopt dan zit u natuurlijk vast aan de kleur die u heeft gekozen.
Led verlichting valt niet gemakkelijk kapot en is daarom perfect voor feesten, maar ook perfect voor verlichting in de partytent of andere soorten tenten (denk bijvoorbeeld aan opblaasbare kroegen).

TOCH KOPEN IN PLAATS VAN HUREN?
Hier volgt een satirisch stukje geschreven tekst. Gelukkig is de productie van de prikkabel inmiddels aardig geautomatiseerd en zijn de kosten flink omlaag gegaan. Om die reden is een prikkabel huren minder zinvol geworden. Koop bij ons uw prikkabel samen met de prikkabel verlichting zodat u niet langer afhankelijk bent van externe partijen. En mochten er toch nog partijen in uw omgeving zijn die liever een prikkabel huren. Dan kunt u uiteraard de bij ons aangeschafte prikkabel verhuren aan uw concullega‘s. Alle extra inkomsten zijn in deze tijd toch mooi meegenomen. Of als u niet de eenmalige investering kunt opbrengen, mogelijk kunt u samen met enkele branchegenoten die prikkabels huren overgaan tot de aankoop van prikkabels bij ons. Gezien onze scherpe prijzen, heeft u de investering al na een paar feestjes terugverdiend. Mocht u na alle besparingen over willen gaan tot het geven van een besparingsfeestje, dan hopen we dat u aan ons denkt en ons ook uitnodigt. Tijdens zo’n feest kunnen we niet alleen vieren hoeveel u bespaart op de huur van de prikkabels, maar kunnen we ook stilstaan bij de energiebesparing die onze prikkabel LED lampen opleveren. We kijken nu al uit naar uw feest.

Lees de informatie op deze pagina nog eens op uw gemak door op een moment waarop u mogelijk geen verbinding heeft met internet

Download hier de tekst in pdf formaat