Prikkabel lampjes

De prikkabel lampjes zoals wij ze aanbieden zijn klein van formaat met een diameter van 45mm, waardoor het verkleinwoord lampjes niet misplaatst is. Ook omdat het verbruik van de prikkabel lampjes minder is dan 1 watt per stuk is het gepast om een verkleinwoord te gebruiken.

Echter als u kijkt naar de prachtige lichteffecten waartoe deze lampen in staat zijn, dan is een verkleinwoord opeens veel minder op zijn plek. De kleine en energiezuinige prikkabel lampjes zijn tot slot ook groot in het verhogen van de sfeer op elk feest. En dat is precies de reden waarom we al jaren zo veel van deze lampen verkopen.

Bent u nog niet overtuigd? Dat kunnen we begrijpen omdat u de lampen slechts op de foto ziet, en niet zelf in de handen hebt mogen houden. We nodigen u daarom graag uit om een proefbestelling te plaatsen zodat u uit eigen hand het prachtige lichteffect van onze prikkabel lampjes kunt ervaren. Mocht uw collega niet veel belang hechten aan esthetische waarden en hoe de lampjes eruit zien, vertel hem of haar dan hoeveel u wel niet kunt besparen op de energienota door over te stappen op onze lampen die maar liefst minder dan 1 watt per stuk verbruiken. Mocht uw collega nu nog een argument over hebben om niet over te stappen op onze prikkabel lampjes dan horen we die graag. Onze klanten weten namelijk geen argument tegen onze lampen meer te bedenken.

Kijk voor het complete assortiment op onze productpagina
Priklichten