Prikkabel LED kopen

Prikkabel LED kopen doet u bij prikkabelled.nl. Althans, als u voor een goede prijs kwaliteit verhouding gaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals u wellicht ziet aan de productfoto’s zien de LED lampjes er zeer fraai uit.

Graag nodigen we u uit om bij ons prikkabel LED samples te kopen om zodoende zelf te ervaren hoe de lampen eruit zien als ze in uw prikkabel zijn geïnstalleerd. Mocht u tevreden zijn met het resultaat dan kunt u overgaan op het plaatsen van een grotere bestelling naar wens.

Prikkabel LED kopen doet u bij ons omdat onze lampen over de volgende eigenschappen bezitten. Ze zijn van LED waardoor ze een mooie egale kleur uitstralen. Ze zijn bijna onbreekbaar door de plastic kap. Ze laten u flink besparen op uw energierekening omdat de lampen minder dan 1 watt per stuk verbruiken. Stelt u zich eens voor dat een complete prikkabel van 100 meter met 100 lampen in totaal slechts 100 watt aan vermogen verbruikt. Met onze lampen is dat mogelijk. Door over te stappen op onze LED lampen helpt u niet alleen uzelf, maar ook het milieu. Wij maken de overstap naar LED graag bereikbaar voor iedereen, vandaar dat we de producten zo scherp in de markt zetten. Daarom durven wij met trots te zeggen: “Prikkabel LED kopen doet u bij prikkabelled.nl”.

Kijk voor het complete assortiment op onze productpagina
Warm witte lampen