Prikkabel LED lampjes

Als u op zoek bent naar prikkabel LED lampjes dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt u namelijk zowel de prikkabels als de LED lampjes met E27 fittingen die u in de prikkabel kunt draaien.

Bij het kiezen van geschikte LED lampjes voor uw prikkabels zult u eerst moeten besluiten welke kleur of kleuren u het meest geschikt vindt voor uw toepassing. De meest verkochte lampen zijn de warm witte prikkabel LED lampjes. Als u ook gaat voor de warm witte prikkabel LED lampen dan kunt u weer kiezen uit 2 varianten: de warm witte lampjes met transparante kap en de warm witte lampjes met ondoorzichtige witte kap. De warm witte lampjes met transparante kap lijken het meest op de traditionele gloeilampen. Toch doet de verkoop van de warm witte LED lampjes met witte kap niet onder voor de LED gloeilampen. Smaken verschillen; we zijn benieuwd waar uw voorkeur naar uit gaat.

Zijn er nog vragen waar u mee speelt om tot een besluit te komen wel of geen prikkabel LED lampjes aan te schaffen? Om u verder te helpen in uw besluitvormingsproces dienen we eerst te weten in welke fase u zit. Bent u al overtuigd van de technologie LED of moeten we u daar eerst van zien te overtuigen? In het kort gezegd is LED energiebesparend en is de techniek minder kwetsbaar voor trillingen en stoten, waardoor onze lampen ook vaak de stempel hufterproof krijgen. Maar misschien was u al overtuigd over de techniek LED maar wilt u weten waarom u de lampen bij ons zou moeten kopen. Kijk eens naar hoe netjes onze lampen zijn afgewerkt, hoe mooi de lichtoutput is, en tegen wat voor scherpe prijs wij ze op de markt zetten. Do we need to say more?

Klik hier voor ons complete assortiment led lampjes