Prikkabel op maat Leave a Commentaar

Meneer Kock: ‘Ik wilde per se gekleurde lampjes in de achtertuin, maar omdat het buiten is en ik geen moeilijke koppelstukken wilde gebruiken moest de kabel op maat zijn. Een prikkabel was dus de meest geschikte optie, leek me. De site van prikkabel LED is degelijk en logisch ingedeeld. De betaalopties werkten zeer goed op m’n mobiel met de mobiel bankieren app. Het toevoegen aan winkelmandje was wel wat traag. Ik had een fout gemaakt, maar ik had helaas de bestelling al afgerond. Toen ik m’n bestelling wilde wijzigen belde ik op en werd ik hier heel vriendelijk en behulpzaam in bijgestaan. De levering was snel ondanks dat iets nabesteld moest worden. Het monteren was ook simpel en snel. Wat minpunten waren dat  in sommige fittingen er lijm op het schroefdraad zat wat er eerst afgehaald moest worden. Bij een aantal fittingen leken de lampen scheef in te draaien waardoor ze soms slecht contact maakten. De lampjes en kabels zelf zijn stevig en lijken van goeie kwaliteit. Een lamp die ik liet vallen, deed het gewoon nog steeds. Het eindresultaat is heel mooi. Ik ben er zeer tevreden over. Alles op maat en dus een unieke oplossing. M’n vriendin had twijfels toen ik het idee eerst opperde, maar zij is nu ook over.’

Gebruikte producten door klant:

Prikkabel, 50 meter, zonder fittingen
Losse fitting, inclusief afdichtring
14mm inbussleutel
Losse stekker
Blauwe lampen
Gele lampen
Rode lampen
Groene lampen
1W warm witte LED lampen met melkwitte kap in de lichtkleur 2650K

KLIK HIER VOOR MEER REFERENTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *