Prikkabel te koop

Steeds meer mensen kiezen er voor om voor hun (feest)verlichting gebruik te maken van een prikkabel.

Een prikkabel te koop aanbieden zorgt er voor dat we tegemoet kunnen komen aan de steeds verder toenemende vraag vanuit onze doelgroep naar prikkabels die niet alleen kwalitatief zijn, maar die ook nog eens verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes. Een prikkabel te koop aanbieden hoeft ook niet altijd gepaard te gaan met een stevige kostprijs, dat bewijzen wij iedere dag. Bent u ook op zoek naar een prikkabel die te koop wordt aangeboden en wilt u graag verzekerd zijn van een zo scherp mogelijke kostprijs? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres!

Prikkabel voorraad

Op prikkabelled.nl vindt u uiteraard ook de losse prikkabels te koop aangeboden. Het betreft hier een zwarte kabel die plat is. Het snoer is gemaakt van rubber wat een zwarte kleur heeft. De bedrading binnen in het rubber is van koper. Standaard beschikken onze prikkabels over 1 fitting per meter. In onze prikkabels kunt u zowel gloeilampen als LED lampen plaatsen. We raden u uiteraard aan om naast onze prikkabel ook ons assortiment LED lampen voor de prikkabel te bekijken. Wellicht kunt u zodoende een gecombineerde bestelling doen.

Of heeft u nog een hele voorraad aan gloeilampen liggen die u eerst wilt gebruiken? We begrijpen dat u eerst door uw oude voorraad heen wilt; dat is een natuurlijke gedachte. Maar heeft u het energieverbruik van de gloeilamp weleens vergeleken met onze prikkabel LED lampen? Onze lampen zijn minstens 8 keer zo zuinig als de gloeilampen. Dus als u denkt aan de energierekening en het milieu dan zou de keuze niet eens zo gek zijn om al uw gloeilampen in de container te gooien. Denk daarnaast ook eens aan de tijd die het kost om kapotte gloeilampen steeds te vervangen. Als u die tijd besteedt aan het bedienen van uw klanten indien u een horecagelegenheid bezit, dan heeft u de LED lampen wellicht al binnen een avond terugverdient. Een tevreden klant is het allerbelangrijkste voor u. En u bent dat voor ons. Wij zijn er van overtuigd dat onze lampen u blij gaan maken. Laat ons weten wat u van onze lampen vindt.

Goedkope prikkabels te koop

Indien u graag verlichting op maat van uw wensen wenst aan te laten brengen kunt u daarvoor gebruikmaken van een zogenaamde prikkabel. Een prikkabel te koop aangeboden krijgen is niet altijd even eenvoudig. Hoewel er verschillende van deze kabels op de markt terug te vinden zijn, zijn ze vaak bijzonder duur. Daarnaast zijn ze vaak slechts verkrijgbaar in één enkele afmeting waardoor ze veelal niet voldoet aan uw verwachtingen. Bij ons is dat niet het geval, in tegendeel. Wij bieden onze klanten altijd de mogelijkheid om hun prikkabel aan te kopen in verschillende afmetingen en daarnaast bieden we ze ook nog eens zelf de keuze of ze gebruik willen maken van gloeilampen of LED verlichting. Veelzijdigheid dus! Het mag in ieder geval nu reeds duidelijk zijn, een goedkope prikkabel is absoluut geen enkel probleem!

Prikkabel te koop met welke afmetingen?

Wanneer een prikkabel aangeboden wordt dient u het dus veelal te stellen met één enkele afmeting. Bij ons is dat niet het geval. In eerste instantie bieden wij onze klanten dan ook de mogelijkheid om te kiezen voor een prikkabel met een lengte van 10 of 20 meter. Iedere meter is er een zogenaamde fitting geplaatst. Wanneer u een grotere ruimte of een grotere partytent wenst te voorzien van verlichting zult u aan 20 meter misschien niet voldoende hebben. Ook dat hoeft geen probleem te zijn. Ons bedrijf voorziet u namelijk tevens van de mogelijkheid om gebruik te maken van een prikkabel met een lengte van 50 meter.

Waarom een prikkabel kopen?

Wanneer een prikkabel wordt aangeboden zult u zich misschien vaak de vraag stellen waarom nu precies van een dergelijke kabel gebruik te maken. In eerste instantie omdat deze vorm van verlichting u van veel meer vrijheid voorziet bij het verlichten van uw projecten. Dat is echter niet alles, want wanneer er een lampje stuk gaat is deze in een handomdraai te vervangen en dat zonder dat alle andere lichtjes het ook meteen niet meer doen. Wat dat betreft mag het dan ook duidelijk zijn dat een prikkabel te koop aangeboden krijgen ook voor u ongetwijfeld een interessante oplossing kan bieden.