Warm witte prikkabel lampen

In het straatbeeld zie je vaak ten tijde van een evenement warm witte prikkabel lampen met prikkabels in de lucht hangen. Met de warm witte prikkabel lampen krijgt een straat opeens een warme en open uitstraling.

Het gevolg is dat bezoekers vrolijker door de straat lopen en met een beetje geluk slaat de gezelligheid van het straatbeeld over op de mensen die er lopen. Probeer nu ook onze warm witte prikkabel lampen en ervaar het verschil in uw wijk of in uw straat. Bent u een gedragswetenschapper en wilt u onze warm witte prikkabel lampen gebruiken in uw onderzoek? Neem dan contact met ons op.

Maar ook als u geen gedragswetenschapper bent dan kunt u uiteraard als amateur een experiment uitvoeren bij uw horecagelegenheid. Houd de prijzen van uw producten gelijk, zorg dat het weerbericht gelijk is tussen beide experimenten, maar hanteer als enige verschil dat u op Dag A een prikkabel van ons met warm witte lampen hebt opgehangen, en op Dag B geen prikkabel van ons met warm witte lampen ophangt. Naast dat u het blijdschapsgevoel kunt aflezen van uw klanten, zou u tevens door middel van een enquête meetbaar kunnen maken of het effect heeft. Uiteraard houden wij ons aanbevolen om als eerste uw onderzoeksresultaten te ontvangen. Laten we samen de wereld een beetje blijer maken.

Kijk voor het complete assortiment op onze productpagina